Despre noi

ES CONSULTING SRL  este o societate privata, infiintata in 2003, al carei obiect de activitate este inchirierea spatiilor comerciale proprii, localizate stradal, in orasele  judetului  Bacau.

Sustinem afacerea ta

La  baza existentei si evolutiei  societatii noastre, sta ECHIPA, eforturile ei,  permanent orientate in sprijinul satisfacerii nevoilor tale. Suntem o ECHIPA  de oameni motivati si ambitiosi, care prin profesionalism si respect fata  de partenerii de afaceri , am reusit sa ne facem cunoscuti pe piata bacauana.

De ce ES CONSULTING?

Sunt multe variabile ce trebuie luate in considerare atunci cand cauti o locatie in care sa-ti  desfasori  activitatea: trafic, dimensiune, utilitati, facilitati in zona si, bineinteles… un pret corect. Fiecare afacere este diferita si spatiul  in care se desfasoara  trebuie  sa reflecte asta.

Cartea noastra de vizita – partenerii nostri de afaceri, sunt atat  companii multinationale cat si start-up-uri din domeniul financiar-bancar (Banca Transilvania, ING Bank N.V. Amsterdam), medical (Farmaciile Dona, Clinica Sante), divertisment (Bet Cafe Arena, Las Vegas), retail (Agricola Magazine), alimentatie publica (Simigeria LUCA), telefonie si televiziune (RCS & RDS, Orange, Euro GSM) etc.

Facem din incredere o traditie

Profesionalismul fara compromisuri cat si reputatia dobandita in tot ceea ce facem pentru sustinerea pe care o oferim partenerilor  nostri, sunt reflectate de increderea pe care acestia ne-o acorda.

Viziune si strategie

Suntem mandri de activitatea pe care o desfasuram, furnizam servicii de  inalta calitate si ne sustinem activ partenerii de afaceri  in indeplinirea obiectivelor pe care  le au.

Ne dorim sa fim foarte buni in ceea ce facem, sa ne ridicam permanent la nivelul asteptarilor  celorlalti. Actionam cu onestitate si respect, abordam orice propunere de afaceri cu o atitudine proactiva si practica si suntem siguri ca valorile noastre vor atrage parteneriate trainice,pe termen lung.

Valori reale intr-o lume in schimbare

ES CONSULTING BACAU intelege nevoile  de dezvoltare ale companiilor si se adapteaza permanent, in mod activ, pentru crearea unui mediu de crestere continua pe piata  inchirierii spatiilor comerciale. Daca esti in cautarea unui spatiu comercial pentru afacerea ta, vezi ofertele noastre actuale  si contacteaza-ne! Dorim sa fim parteneri de afaceri si sa sustinem afacerea ta! Daca nu avem astazi un spatiu pe placul tau, spune-ne ce cauti, deoarece suntem in plina dezvoltare si facem achizitii imobiliare in mod curent.